S’apropa la festa del cava

Els dies 7, 8 i 9 d’Octubre Sant Sadurní d’Anoia es convertirà en una gran festa, la festa del cava.

Arriba la XV edició del Cavatast. La única fira de degustació de cava que, com cada any, esperem que aplegui a milers de visitants que desitgin conèixer i gaudir d’un dels més complets espais dedicats al món del cava, on es poden realitzar activitats com maridatges, degustacions, tastos guiats, etc.

La Mostra de Caves i Gastronomia de Sant Sadurní d’Anoia d’enguany estarà plena de novetats. Per això i per a què coneguis des de dins aquest gran esdeveniment, aquest any estrenem el bloc del Cavatast!

Copa de cava al CavatastUn espai on podràs conèixer de ben aprop què és i com funciona aquesta gran fira i on obtindràs tota la informació que t’interessa: com arribar-hi, horaris, preus, expositors, activitats, etc.

A més, el Cavatast és una ocasió ideal per a visitar Sant Sadurní d’Anoia, la  capital del cava. En aquest bloc t’ho posem fàcil perquè puguis planejar un cap de setmana màgic amb informació sobre rutes turístiques per la vila,  allotjaments, i restaurants i establiments on podràs tastar la millor gastronomia de l’Alt Penedès.

I si t’apassiona el cava i tot allò que l’envolta, en el bloc trobaràs informació i recomanacions sobre activitats d’enoturisme de las quals podràs gaudir durant el Cavatast, com visites a les caves i grans cellers de la localitat i  degustacions i maridatges.

En aquesta quinzena edició, el Cavatast estrena, també, el seu espai a les xarxes socials. A través de Twitter i Facebook podràs seguir tot el que passa a la gran festa del cava i participar amb els teus comentaris i opinions.

Nosaltres ja estem connectats. I tu?

Benvingut/da al Cavatast!

2 Responses to “S’apropa la festa del cava”


Leave a Reply